Salon New York

null

Spațiu generos

Suprafata totala, 325 metri patrati.
null

De la 100 până la 170 de invitați

Conceput în sistem modular se poate folosi separat sau combinat cu încă unul sau două saloane într-un open space grandios fără stâlpi sau separeuri.
null

Zonă lounge

Intrările cu recepții multifuncționale (cocktail bar-uri) și zonele de lobby și lounge îmbină în mod armonios elemente arhitecturale contemporane utilizând materiale naturale.
null

Grădină și terasă

Deschidere către gazonul natural printr-o terasă descoperită, peluză cu foișoare, un spațiu generos care permite configurarea de evenimente originale și distinse în aer liber.

Facilitati:  intrare și recepție separate, zona de lounge, loc de joaca pentru copii, obiecte sanitare, parcare.

Servicii: conexiune internet de mare viteza (fibra optica), parcare privata, garderoba, aer conditionat si climatizare

Servicii catering: welcome coffee break, lunch, coffee break, dinner, recreation & leisure entertainment, food service & catering, banquet events

Magic Place Events GRANT vă pune la dispoziție 3 saloane moderne, dedicate evenimentelor, cu o suprafață totală de 2.000 mp, care pot fi oferite separat sau pot fi combinate, pentru obtinerea unui spatiu generos.

Saloanele New York, Paris si Casablanca sunt amenajate modern, avand o inaltime de aproximativ 9 metri. Candelabrele masive si elegante acorda eleganta spatiului si transforma fiecare eveniment intr-un moment unic din viata dumneavoastra.

Terasa (cu o suprafata de peste 300mp) poate fi transformata in zona de relaxare si socializare, amenajata cu mese de cocktail inalte si in linii suple, baruri exterioare, elemente decorative, vaze si pomisori iluminati, zone speciale pentru fumatori, iar in functie de dorintele organizatorilor si de cerintele evenimentului, elementele de pe terasa pot fi personalizate si adaptate.

Locatia detine facilități de ultimă generație: video-proiector și ecran de proiecție, sistem de sunet incorporat, Wi-Fi, flipchart și tablă magnetică, slideshow beamer, microfoane wireless.