Salon Imperial

null

Spațiu generos

Cu o suprafata totala de 600 mp, salonul Imperial poate gazdui un eveniment rafinat si de mare amploare.
null

De la 200 până la 360 de invitați

null

Zonă lounge

Intrările cu recepții multifuncționale (cocktail bar-uri) și zonele de lobby și lounge îmbină în mod armonios elemente arhitecturale contemporane utilizând materiale naturale.
null

Grădină și terasă

Deschidere către gazonul natural printr-o terasă descoperită, peluză cu foișoare, un spațiu generos care permite configurarea de evenimente originale și distinse în aer liber.

Îmbină clasicul cu modernul, deține un stil eclectic, somptuos, cu forme masive și motive simetrice, pereți cu frize îmbrăcați în tablouri cu figuri istorice emblematice și coroane imperiale.
Plafoanele albe decorate cu oglinzi și aplicațiile lucrate minuțios fac din Salonul Imperial un spațiu al eleganței desăvârșite.
Pardoseala este îmbrăcată în mochetă de lux cu aspect plușat, modelul fiind încărcat cu motive decorative geometrice și florale.
Ornamentele includ medalioane/pandantive centrale ovale, dar si pătrate, cu fire și fibre într-o cromatică mixtă: roșu burgund și crem auriu.
Candelabrele masive, luxuriante sunt realizate din cristale de Bohemia și desăvârșesc ambientul maiestuos, regal. Draperiile solide înnobilează și întregesc efectul spectaculos.
Salonul Imperial amintește de grandoarea, eleganța și strălucirea aristocrată. Totodata, emană rafinamentul unui stil clasic, cu greutate.
Stilul imperial este definit de farmecul luxos și opulent, care transcede timpul și rămâne mereu în tendințe.
Locația este destinată evenimentelor de anvergură, ceremoniilor fastuoase exclusiviste – baluri și gale festive “high class”.