Evenimente sociale și private

Centrul de evenimente sociale și private

Magic Place Events Grant este alegerea perfectă pentru organizarea unor evenimente și ceremonii festive memorabile. Locația este situată într-un cadru natural deosebit, într-o clădire nouă cu un design modern și spectaculos. Centrul de evenimente vă pune la dispoziție atât o echipă completă de profesioniști în organizarea de evenimente sociale (nunți, botezuri, cununii), petreceri private (aniversări) și festivități, cât și un spațiu ultra modern elegant și versatil menit să acomodeze evenimente personalizate.

Facilitățile multiple ale complexului permit continuarea petrecerii în aer liber și organizarea unui Barbeque/ Garden/ Pool party ca alternativă la tradiționala “ciorba de potroace” – wedding after party.

Zonele exterioare și elementele decorative luminoase, dar și foișoarele pot fi special amenajate pentru sesiuni foto, pentru un dans al mirilor mai special sau pur și simplu în zone de lounge și socializare, unde invitații se pot relaxa în voie savurând un cocktail.

La Magic Place Events Grant, o echipă dedicată de specialiști este mereu pregătită să vină în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră și să organizeze de o maniera impecabilă până în cele mai mici detalii evenimentele speciale din viața voastră, transformând clipele magice în experiențe memorabile.

Because we do magic!

Indiferent de natura evenimentului, de buget și preferințe, echipa Magic Place Events Grant va fi alături de dumnevoastră pe întreg procesul de planificare, organizare și implementare.

Prin serviciul Signature Events by Magic Place, vă puteți crea meniul în funcție de preferințele culinare și bugetul dumneavoastră. În plus, beneficiați de o selecție proprie și vă creați un pachet personalizat de băuturi. Vă oferim consiliere în identificarea nevoilor dumneavoastră, stabilirea direcțiilor de acțiune și a implementării proiectului.

Vă sprijinim în stabilirea decorului și a elementelor de entertainment, negocierea și personalizarea ofertei și serviciilor, coordonarea completă cu echipa de implementare și servicii. Astfel, în funcție de tipul și anvergura evenimentului, echipa Magic Place Events Grant vă oferă suport în găzduirea celor mai frumoase povești, cu servicii impecabile pentru evenimente, într-o locație și cu o atmosferă magică.

Secretul amintirilor fermecate:

Fiecare nuntă are o temă centrală care dicteaza atmosfera, decorațiunile și desfășurarea evenimentului. Aceasta poate fi inspirată din viața și pasiunile dumneavoastră, poate fi dictată de culorile care vă plac, poate recrea atmosfera unei ere care rezonează cu voi sau poate fi dictată de stilul locației unde evenimentul va avea loc. Vă vom consilia în alegerea și implementarea temei, indiferent daca veți opta pentru un concept  custom-made sau dacă veți alege una din temele aflate în trend-ul internațional actual.

Nunți tematice

Hollywood Chic

O receptie glam, in stilul somptuoaselor petreceri “Hollywood cocktail”, cu un bufet de lux menit sa satisfaca cele mai pretentioase si eclectice gusturi: de la sushi bar si hors d`oeuvre, la candy bar, nunta cu servire tip bufet fiind un unic si delicios concept pe piata din Romania.

Green Garden

Daca vrei ca natura să-ți fie martor, alege acest concept jovial, în care arcadele de flori și decorațiunile de mușchi de copac, gazonul și foișoarele decorate te vor purta pe un tărâm fermecat unde iubirea înflorește nestigherită.

Imperial Fairytale

O nuntă romantică, inspirată din povestea ta preferată din istorie fie de la curtea regelui Soare sau din palatele nobilimii aristocratice engleze, care te va purta pe un tărâm diafan, cu prinți, prințese și dorințe împlinite.

Crystal Wedding

Superbe candelabre și suporți de cristal, oglinzi cu încadraturi de cristale, aranjamente florale impresionante, grație și eleganta pură. Acestea sunt ingredientele cheie daca îți dorești o nuntă high-class într-un salon modern.

Casablanca romance

O recepție romantică, elegantă și boemă, pe masura stilului desăvârșit pe care fermecatorii Bergman și Bogart l-au consacrat pe ecrane.

Paris Shabby Chic

Mixul de elemente romantice vintage, culori pastel și infuzii de rusticism parizian va crea atmosfera perfectă pentru încununarea poveștii voastre de iubire sub arcul Tour Eiffel.

The New Rustic

Lemn, pânză, in, materiale naturale, atmosferă veselă și informală, pentru cupluri care iubesc eleganța simplității.

The New Vintage

Pentru că tot ce e vechi are un parfum aparte, o nuntă de inspirație vintage te va transpune într-o lume plină de farmec, dantelă și istorii de neuitat.

Flower Power

O feerie de culori grație artei florale pe care specialiștii și furnizorii noștri o vor ridica la rang de perfecțiune.

Magic Place, oricând, alături de voi

Contact

Invităm clienții să-și petreacă cele mai importante evenimente din viața lor într-o locație de vis, cu eleganță, stil și cu o gamă largă de servicii personalizate.

Magic Place GRANT este la un pas de evenimentul tău special! Mai exact, pe Șoseaua Virtuții nr. 155, sector 6, București.

Și, cel mai important, suntem aici pentru tine. Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire de luni până vineri între orele 10:00 – 18:30 și, în afara orelor de program, cu programare în prealabil.

Vizionările se fac exclusiv în baza programării telefonice sau prin e-mail.

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!