Evenimente de gală

Evenimente de gală, formale, ceremonii, spectacole, aniversări speciale, jubilee, reuniuni, întruniri și sărbători oficiale, baluri de caritate, spectacole de cabaret și de teatru.

La Magic Place Events Grant celebrăm activitatea personalităților autohtone care sunt modele autentice, puternice, fie că acestea s-au facut cunoscute în mediul cultural artistic și creativ, de afaceri, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport. Organizăm și susținem orice tip de gale de premiere, jubilee, serbări de mari dimensiuni, cu sau fără reprezentații artistice, având drept scop punerea în evidență a unor valori (materiale sau spirituale).

Cu peste 2000 mp spațiu total de evenimente, cele patru saloane (New York, Paris și Casablanca cu capacitate totală tip banquet de la 450 persoane și tip cocktail de peste 1000 persoane și maiestuosul salon Imperial cu o capacitate de 350 persoane tip banquet și 800 perspane tip cocktail) pun la dispoziția organizatorilor de evenimente, spații elegante pentru ceremonii fastuoase, de anvergură.

Centrul de evenimente deține dotări complexe tehnice de lumină și sonorizare, menite a se adapta oricărui tip de eveniment, inclusiv spectacolelor de teatru și cabaret.

Fiecare salon are corespondente zone interioare de relaxare și socializare – lobby lounge-uri proprii, spațioase, cu baruri multifuncționale, recepții cu garderobă și zone de toaletă cu oglinzi și lavoare elegante.

Zonă verde (cu terasă exterioară, peluză, foișoare) este pusă la dispoziția oaspeților Magic Place Grant pentru evenimente sau ceremonii în aer liber.

Terasa (cu o suprafață de peste 300 mp) poate fi transformată în zona de relaxare și socializare, fiind amenajată cu mese de cocktail înalte, în linii suple, baruri exterioare, elemente decorative, vaze și pomișori iluminați, zone speciale pentru fumători, iar în funcție de dorințele organizatorilor și de cerințele evenimentului, elementele de pe terasă pot fi personalizate și adaptate.

Magic Place, oricând, alături de voi

Contact

Invităm clienții să-și petreacă cele mai importante evenimente din viața lor într-o locație de vis, cu eleganță, stil și cu o gamă largă de servicii personalizate.

Magic Place GRANT este la un pas de evenimentul tău special! Mai exact, pe Șoseaua Virtuții nr. 155, sector 6, București.

Și, cel mai important, suntem aici pentru tine. Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire de luni până vineri între orele 10:00 – 18:30 și, în afara orelor de program, cu programare în prealabil.

Vizionările se fac exclusiv în baza programării telefonice sau prin e-mail.

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!