Despre noi

Unicitate și inovație, pe un teren de 4400 de metri pătrați.

Spații pentru evenimente, expoziții și conferințe, locuri de joacă pentru copii, separeuri pentru cocktailuri în aer liber sau pentru ceremonii tip garden wedding. De toate acestea beneficiați dacă alegeți Magic Place Events Grant pentru evenimentul vostru.

Locația beneficiază de facilități multiple: parcare privată, garderobe, apartamente matrimoniale și de relaxare, lobby-uri cu intrări separate, recepții și lounge-uri, toate deservite de o echipă complexă în organizarea de evenimente.

Vă invităm să pășiți într-un cadru de siguranță și confort, la standarde ridicate. Detaliile fac din Magic Place Events Grant o locație de elită a evenimentelor Capitalei.

Dacă vă doriți să îmbinați clasicul cu modernul și să aveți parte de o eleganță regală, atunci dincolo de facilitățile excepționale și dotările ultra moderne pe care le pune la dispoziția organizatorilor de evenimente, Magic Place Events Grant vă invită să vă petreceți cele mai importante evenimente din viața voastră într-o locație de vis, plină de stil, care beneficiază de o gamă largă de servicii personalizate.

Facilități

Bucătăria Magic Place Grant respectă toate cerințele legislației și normele din domeniu, la înalte standarde de calitate.
Spațiile de producție sunt diversificate, corect delimitate, răcite și aerisite corespunzător, pentru păstrarea produselor și producției în condiții optime.
Mediul tehnologic este asigurat de un spațiu multifuncțional dotat cu dependințe și utilităti.

Magic Place Grant beneficiază de o bucătărie gourmet, cu arome tradiționale și elemente de fusion cuisine.
Chefii Magic Place Grant investesc întreaga pasiune și creativitate în fiecare preparat, pentru ca rezultatul să fie o îmbinare perfectă de arome, texturi și culori, între un stil modern și unul tradițional, exotic și familiar în același timp.

Vă invităm să vă alegeti cu încredere unul din meniurile de catering propuse și să vă creați un meniu unic, original și personalizat.
Oferta de catering pentru evenimente include cele mai noi preparate din gastronomia internațională, soluții pentru solicitări speciale (vegan/vegetarian, gluten-free, raw, kosher), ingrediente sustenabile și ecologice, dar și alternative orginale la cinele și recepțiile tradiționale.
Magic Place GRANT este furnizor de catering atât pentru petreceri și evenimente festive, cât și pentru evenimente corporate și de networking, târguri, conferințe, workshop-uri și întâlniri de business.

Magic Place GRANT oferă și:
– catering de tip daily delivery (meniuri de prânz pentru companii);
– servicii de bar și bauturi de tip bar mobil – stație profesională pentru prepararea și servirea băuturilor,
– barman preparator cu ustensile și echipamente de bar, display de sticle, pahare specifice, gheață, consumabile
– decoruri pentru orice tip de cocktail sau party;
– servicii de concept, design și producție bufet de dulciuri, candy bar, torturi artizanale.

Cele cinci spații de cazare – “relax and matrimonial suites” atât pentru miri cât și pentru nași/invitați – amenajate și decorate la aceleași standarde de referință pentru întreg complexul, asigură flexibilitate, elegantă și confort, fiind incluse în pachetul de eveniment. Petrecerile voastre vor fi astfel confortabile și lipsite de griji.

Saloanele beneficiază de servicii de garderobă și pază, pe durata desfășurării evenimentului.