Un concept unic si inovator in Bucuresti, desfasurat pe un teren de 4.400 mp din care 2.000 mp spatii de evenimente, expozitii si conferinte, locuri de joaca, spatii exterioare pentru cocktailuri in aer liber, ceremonii garden wedding, cu facilitati multiple de la parcare privata, garderobe, apartamente matrimoniale si de relaxare, fiecare din cele patru saloane beneficiind de lobby-uri separate cu intrari, receptii si lounge-uri diferite, totul deservit de o echipa masiva de profesionisti in evenimente de toate tipurile, intr-un cadru de siguranta si confort nemaintalnit, standardele constructive si detaliile facand din locatie noua destinatie de elita a evenimentelor capitalei.

Concept unic in piata de profil, imbina stilul clasic cu cel modern printr-o somptuozitate impunatoare, demna de casele regale, care dincolo de facilitatile absolut exceptionale si dotarile ultra moderne pe care le pune la dispozitia organizatorilor de evenimente, invita clientii sa-si petreaca cele mai importante evenimente din viata lor intr-o locatie de vis, cu eleganta, stil si cu o gama larga de servicii personalizate.Salon Modern: New York, Paris si Casablanca

Design curat, armonios, de calitate ca solutie pentru productivitate, functionalitate si creativitate. Cele trei saloane moderne New York, Paris si Casablanca, cu lobby-uri amenajate si decorate in stilul si ambianta pe care insasi asocierea cu celebrele metropole o impune, surprind prin versatilitate, design high end si eleganta, dar si prin functionalitate: concepute in sistem modular - se pot adapta prin peretii mobili la evenimente cu capacitati diferite - putandu-se uzita separat sau combina cate doua sau trei (de la minim 100, 200 sau 300 persoane pana la maxim 170, 350, 500 persoane) intr-un open space grandios fara stalpi sau separeuri.

Concepute identic intocmai pentru a favoriza un spatiu interior generos si usor ajustabil, saloanele au un stil ultra modern, functional, dar deopotriva elegant. Cromatica neutra a amenajarii (in paleta de nuante bej, ecru, gri - solutie atat in tendinte cat si sigura, usor adaptabila), ofera profunzime la nivelul decorului si pune in valoare formele geometrice abstracte - un tipar unic personalizat, explorat si regasit atat in tavanul cat si in modelul mochetei - conferind dinamica spatiului. Minimalismul decoratiunilor se echilibreaza prin efectul vizual wow al centrelor de interes spatial : cele trei candelabre moderne, voluminoase (3, 5m) si accentele luminoase ale peretilor incadrati de oglinzi atipice cu aspect 3D, inflexiunile decorative ale ghirlandelor de cristale si reflectiile luminilor ambientale pastrand efectul subtil creativ.

Cele trei saloane comunicante au acces prin salonul New York (deschidere directa) catre gazonul natural printr-o terasa descoperita, peluza cu foisoare, un spatiu generos care permite configurarea de evenimente originale si distinse in aer liber, cocktailuri si cine de afaceri, "garden party-uri", cununii si ceremonii religioase in stil american.

Inconjurati de verdeata si aer proaspat, si in lumina difuza a elementelor de decor exterior (vaze decorative, pomisori si mese coktail luminate), in ambianta suava a unei muzici relaxante, savurati canape-uri delicate acompaniate de un pahar de prosecco la cocktail-ul de primire al petrecerii de nunta sau socializati cu invitatii companiei dvs. in deschiderea unei elegante cine de afaceri.

Intrarile cu receptii multifunctionale (cocktail bar-uri) si zonele de lobby si lounge imbina in mod armonios elemente arhitecturale contemporane utilizand materiale naturale, mobilier modern cu accente sofisticate si oferind sentimentul de spatiu deschis, luminos si cald - primitor. Casete de mari dimensiuni iluminate in fibra optica cu imagini reprezentative ale metropolelor invita oaspetii in ambianta fascinantului New York, romaticului Paris sau exoticei Casablanca. Suprafetele mari - devin productive si flexibile, multifunctionale - permit configurarea a multiple "party stations" la evenimente: candy bars, cocktail bars, pasta/ salad stations, sau permit amenajarea cu echipamente profesionale a unor veritabile zone "staging" de show live (scene, spatii DJ/ MC, orchestra, ring dans), zone de interes (Cigar club, gentlemen/ ladies corner) sau pentru optiuni servicii extra cabine foto, videoproiectii, entertaineri, etc.

Un consilier permanent - "concierge" va sta la dispozitie pentru vizionari saloane, tururi de vizitare ale complexului, prezentare brosura si oferte cat si comunicare informatii cu caracter general. O echipa de hostess de eveniment are atributii in primire, directionare si ghidare invitati, iar coodonatorul dvs. de eveniment va va fi alaturi pe intreg procesul de organizare si desfasurare, oferindu-va permanent asistenta personalizata si o comunicare eficienta cu toata echipa de implementare a tuturor serviciilor necesare pentru ca evenimentul dvs. sa fie o experienta individuala memorabila.Salonul Imperial

Farmecul atemporal al clasicului - spectaculos, somptuos, exuberant.
Imbina clasicul cu functionalitatea moderna, in stil eclectic, somptuos, cu forme masive, cu motive simetrice, stucaturi aurite, pereti cu frize imbracati in tablouri cu figuri istorice emblematice, coroane imperiale, victorii inaripate incoronate cu lauri si semne imperiale si plafoane albe decorate cu oglinzi si aplicatii lucrate minutios.
Pardoseala este imbracata in mocheta de lux cu aspect plusat cu model incarcat de motive decorative geormetrice si florale, cu ornamentatie clasica, compozitie si medalioane/ pandantive centrale ovale si patrate si cu fire si fibre in cromatica rosu burgund si crem auriu. Candelabrele masive, luxuriante cu cristale de Bohemia desavarsesc ambientul maiestuos, regal, iar draperiile solide innobileaza si intregesc efectul spectaculos.
Un spatiu care aminteste de grandoarea, eleganta si stralucirea aristocrata si emana rafinamentul unui stil clasic cu greutate, stilul imperial - farmecul luxos si opulent care transcede timpul si ramane mereu in tendinte, este in principal destinat evenimentelor de anvergura, ceremoniilor fastuoase exclusiviste - baluri si gale festive "high class".

Facilitati

Bucatarie proprie la standarde inalt calitative respectand toate cerintele legislatiei si normelor in domeniu cu spatii de productie diversificate, corect delimitate, racite sau aerisite corespunzator - pentru pastrare produse si productie in conditii optime.
Mediul tehnologic - este asigurat de un spatiu multifunctional (spatii multiple ultra dotate cat si dependinte si utilitati) o adevarata infrastructura menita sa asigure un mediu sigur, flexibil si functional.
Magic Place are propriul magician al bucatariei gourmet cu arome traditionale si elemente de fusion cuisine.
Chef executiv Florin Balan, medaliat la campionatul european de Catering si detinator Guinness book of records "Piramida de tartine 12.000 bucati" investeste intreaga pasiune si creativitate in fiecare preparat pentru ca rezultatul sa fie o joaca perfecta de arome, texturi si culori, de modern si traditional, exotic si familiar si invita clientii la alegerea cu deplina incredere a unuia din meniurile de catering propuse sau crearea inclusiv a unui meniu unic, original, personalizat (devenind partenerul sau in bucatarie) prin serviciul "Signature Events by Magic Place".

Oferta de catering de evenimente include cele mai noi preparate din gastronomia internationala, solutii pentru solicitari speciale (vegan/vegetarian, gluten-free, raw, kosher), ingrediente sustenabile si ecologice, dar si alternative orginale la cinele si receptiile traditionale.
Magic Place este furnizor de catering atat pentru petreceri si evenimente festive, cat si pentru evenimente corporate si de networking, targuri, conferinte, workshop-uri si intalniri de business.
Totodata, Magic Place ofera si:
- catering de tip daily delivery (meniuri de pranz pentru companii);
- servicii de bar si bauturi de tip bar mobil - statie profesionala pentru prepararea si servirea bauturilor,
- barman preparator cu ustensile si echipamente de bar, display de sticle, pahare specifice, gheata, consumabile
- decoruri pentru orice tip de cocktail sau party;
- servicii de concept, design si productie bufet de dulciuri, candy bar, torturi artizanale.

Cele cinci spatii de cazare - "relax and matrimonial suies" atat pentru miri cat si pentru nasi/invitati - amenajate si decorate la aceleasi standarde de referinta pentru intreg complexul - asigura flexibilitate suplimentara si confera un important atu ofertei - incluse in pachetul de eveniment.
Petrecerile prelungite nu a fost niciodata mai confortabile si mai lipsite de griji.

Finisajele de lunga durata ca pardoseala de granit, sunt o investitie pe termen lung rezistente in timp, practice si cu puternic impact vizual.

Servicii de garderoba, securitate paza si valet parking (salon Imperial).