EVENT DESIGN

Magic Place Events GRANT va propune un proiect personalizat pentru nunta voastra si va sta la dispozitie prin consilieri specializati in wedding planning si design de eveniment pentru a transpune conceptul in tot ceea ce tine de vizualul nuntii, de la grafica la decoruri si detalii semnificative. Urmarim tendintele in industria internationala a organizarii de nunti si promovam o imagine coerenta, de bun gust, cu simtul masurii si cu adevarat personala.

RENTALS/ PROPS

Pentru ca totul sa fie si mai simplu, gasiti direct la noi si o multime de decoratiuni si accesorii, care vor contura decorul nuntii voastre. De la photo corner la semne directionale, case de dar, scaune de mai multe tipuri - de la scoica la Chiavari, fete de masa, huse si servete in set, felinare, suporti de aranjamente florale si center pieces, arcade, numere de masa, lumanari, sfestnice si multe altele accesorii.

O nunta magica e o nunta care spune o poveste unica, in care imaginea de ansamblu si detaliile sunt coerente intre ele, iar mirii au un sentiment autentic ca evenimentul acela este unic si "despre ei". Pentru ca stim ca doriti o nunta MAGICA, va invitam sa descoperim impreuna acele detalii sau sclipiri care va vor face nunta memorabila intr-un catalog de design de eveniment Magic Place Grant.Formular de contact

Magic Place Grant va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii solicita o oferta personalizata la rezervari@magicplaceevents.ro sau 0756.066626