Evenimente de gala, formale, ceremonii cu caracter solemn, spectacole, celebrari, aniversari speciale, jubilee, reuniuni, intruniri si sarbatori oficiale, baluri de caritate, spectacole de cabaret si de teatru.

La Magic Place Events Grant celebram activitatea acelor personalitati autohtone care sunt modele autentice, puternice, fie ca acestea s-au facut cunoscute in mediul cultural artistic si creativ, de afaceri, politica, filantropie, relatii publice, educatie sau sport. Organizam si sustinem orice tip de gale de premiere, jubilee, serbari de mari dimensiuni, cu caracter solemn, cu sau fara reprezentatii artistice, avand drept scop punerea in evidenta a unor valori (materiale sau spirituale).

Cu peste 2000 mp spatiu total de evenimente, cele patru saloane (moderne New York, Paris si Casablanca cu capacitate totala tip banquet de la 450 persoane si tp cocktail de peste 1000 persoane si maiestuosul salon Imperial cu o capacitate de 350 persoane tip banquet si 800 perspane tip cocktail) pun la dispozitia organizatorilor de evenimente de gala spatii elegante pentru ceremonii fastuoase, de anvergura.

Centrul de evenimente detine dotari complete tehnice de lumina si sonorizare, menite sa se adapteze pentru orice tip de eveniment, inclusiv pentru spectacole de teatru si cabaret.

Fiecare salon are corespondente zone interioare de relaxare si socializare - lobby lounge-uri proprii, spatioase cu baruri multifunctionale, receptii cu garderoba si zonme de toaleta cu oglinzi si lavoare elegante.

O zona verde (cu terasa exterioara, peluza, foisoare) este pusa la dispozitia oaspetilor Magic Place pentru evenimente sau ceremonii in aer liber. Terasa (cu o suprafata de peste 300mp) poate fi transformata in zona de relaxare si socializare, amenajata cu elegante mese de cocktail inalte si in linii suple, baruri exterioare, elemente decorative vaze si pomisori iluminati, zone speciale de fumat, iar in functie de dorintele organizatorilor si de cerintele evenimentului, elementele de pe terasa pot fi personalizate si adaptate.

Formular de contact

Magic Place Grant va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii solicita o oferta personalizata la rezervari@magicplaceevents.ro sau 0756.066626