Copy
Evenimente memorabile pentru compania sau partenerii tai.
Cine de gala, cocktail party, festivitati de premiere, petreceri de Craciun.
Tel: 0756 066 625/ 626/ 627
rezervari@MagicPlaceEvents.ro

Organizati petrecerea de Craciun in cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti! Ati intrat deja in spiritul festiv si in febra anticiparii, dar sunteti ingrijorati ca trebuie sa gasiti locatia adecvata si sa planificati toate detaliile pentru petrecerea de Craciun a companiei din acest an? 

Alegeti Magic Place GRANT - cea mai spectaculoasa locatie de evenimente festive!

Magic Place Events GRANT are solutia eficienta, expertiza in planificare evenimentelor de anvergura, o bucatarie in-house cu experienta de peste 20 de ani pentru cele mai exigente gusturi, prin divizia premium "Ana Catering" si o echipa profesionista, pregatita sa livreze excelenta. Indiferent de natura evenimentului, de buget sau preferinte, echipa Magic Place va fi alaturi de dumnevoastra pe intreg procesul de planificare, organizare si implementare a evenimentului. 

La final de 2017 alegeti sa va bucurati impreuna cu colegii, clientii si partenerii, de incheierea unui an plin de realizari si sa sarbatoriti un nou inceput, intr-un ambient select si primitor, alegand unul din cele patru saloane impozante din eleganta locatie
Magic Place GRANT!
 

De ce sa organizati un eveniment corporate la
Magic Place GRANT?

 
CONCEPT UNIC
 
Un concept unic si inovator, desfasurat pe o suprafata de 4.400 mp din care 2.000 mp spatii de evenimente, expozitii si conferinte, locuri de joaca, spatii exterioare pentru ceremonii in aer liber, cu facilitati multiple de la parcare privata peste 250 locuri, garderobe, apartamente matrimoniale si de relaxare, intr-un cadru de siguranta si confort nemaintalnit, standardele constructive si detaliile facand din locatie noua destinatie de elita a evenimentelor capitalei.BUCATARIE GOURMET

 
Magic Place va ofera o bucatarie moderna in locatie si un personal profesionist cu o experienta de peste 20 de ani - echipa "Ana Catering" condusa de Chef executiv Balan, medaliat la campionatul european de Catering si detinator Guinness World records, investeste intreaga pasiune si creativitate in fiecare preparat pentru ca rezultatul sa fie o joaca perfecta de arome, texturi si culori, de modern si traditional, exotic si familiar.
ILUMINAT SPECTACULOS
 
Saloanele beneficiaza de un iluminat artistic de mare performanta, cu o paleta cromatica de mare saturatie de culori reci si calde, complet reglabil, care face orice eveniment nu doar spectaculos, dar și fotogenic. Lumina poate varia intre discret si dramatic, pentru a reprezenta perfect atmosfera ideala a fiecarui eveniment.
 

DESIGN DE EVENIMENT

Magic Place Grant detine un inventar impresionant de logistica de eveniment, indispensabil unui eveniment fabulos, de la mobilier, decoratiuni si accesorii de eveniment,  la echipamente de scenotehnica, sunet si lumini, monitoare si ecrane, ring de dans luminos, sistem de conferinta, suport tehnic si va poate pune la dispozitie un designer de eveniment care va transforma viziunea companiei dvs. in realitate.


PERSONAL PROFESIONIST

Atent selectionat, intreg personalul nostru este experimentat si profesionist. Oferim consiliere in identificarea nevoilor dumneavoastra,, in stabilirea directiilor de actiune de la consultanta in elaborarea unui concept personalizat al evenimentului, stabilirea decorului si a elementelor de entertainment, pana la coordonarea completa prin echipa de implementare si servicii.SPATII ELEGANTE
 
Salonul Imperial (500 mp) - un spatiu care aminteste de grandoarea, eleganta si stralucirea aristocrata si emana rafinamentul unui stil clasic cu greutate, stilul imperial, este in principal destinat evenimentelor de anvergura, ceremoniilor fastuoase exclusiviste - baluri si gale festive "high class" - sau balurilor tematice "Seara Vieneza", "Fantoma de la Opera" sau "Masquerade Ball", capacitate maxima 400 persoane tip banqueting. Toate saloanele dispun de lobby lounge-uri proprii cu baruri si receptii multifunctionale.
SPATII VERSATILE

Ballroom-ul modular Grant, format din saloanele moderne New York, Casablanca si Paris, surprinde prin versatilitate, design high end contemporan si eleganta, dar si prin functionalitate: concepute in sistem modular, cu suprafete de 300 mp fiecare, cele trei saloane pot fi oferite separat sau combinate, formand un spatiu generos de 600 mp, respectiv  900 mp pentru evenimente de la 100, 300 la 600 persoane (tip banqueting) sau 1.000 persoane (tip clubbing/ lounge).Oferiti invitatilor dumneavoastra o experienta memorabila intr-o locatie spectaculoasa!


Patru saloane de la 300 la 1000 mp!
✨Petreceri de la 100 la 1000 de persoane!
Cea mai buna selectie de hors d’oeuvres!
✨Cele mai bune optiuni de bufet si open bar!
Decoratiuni si accesorii de petrecere festive
✨Multiple optiuni de entertainment:
colidatori, taraf, formatii
✨Petreceri tematice
Pachete complete si design de eveniment 
✨Scenotehnica, ring de dans starlit
Cea mai buna echipa de  specialisti in evenimente!
 


 
Prezentati si altora conceptul Magic Place for Christmas!
 
 
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Copyright © *|2016|* *|AQUA SUMMER|*, All rights reserved.Adresa de corespondenta:
Sos. Virtutii, sector 6, Bucuresti
rezervari@MagicPlaceEvents.ro

Telefon:
0756 066 625/ 626/ 627

DEZABONEAZA-TE

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Club Travel & Leisure SRL - D · Bd. Carol I, nr. 54, sector 2 · Bucharest 020924 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp